Företagsstäd

Vi på Grand Service utför olika städuppdrag beroende på organisationen.

 

 

 

 

 

Kontor
Kyrkor & församlingar

Vi på Grand Service erbjuder städhjälp i kontorslokaler. Vi har över 25 års erfarenhet utav städning och rengöring av stora samt mindre kontorslokaler. Kontakta oss för en offert så skräddarsyr vi städningen till era önskemål.

Grand Service har i över 25 år städat olika kyrkor, församlingar och dagisverksamhet runt om i Göteborg.Vi på Grand Service är vana att hantera stora ytor och utför även storstädningar i de kyrkor och församlingar som vi vårdar.

Café/Butik

Grand Serivce är vana med lokalvårdning av café- och butikslokaler. Städningen i caféer/butiker omfattar dammsugning, våtmoppande, städ av toaletter, dammtorkning i kök, bakom disk och caféborden.

Visningsstäd

Vi på Grand Service utför visningsstäd för mäklarfirmor. Kontakta oss för så skräddarsyr vi städningen till era önskemål. Skriv i offerten hur många kvm bostaden är på, vad för typ av bostad samt vilken typ av städning det gäller.

Golvvård

Grand Service har stor erfarenhet utav specialvård av golv. När vi utför golvvård går vi grundligt igenom vilket typ av golvvård som är lämpligast för just Ert golv, beroende på om ni har plastgolv, linoleumgolv, betonggolv, marmorgolv, trägolv, naturstensgolv eller liknande. Skydda Ert golv emot repor och slitage med en polish som gör golvet mer slitstarkt, välj mellan matt eller skinande polish. Detta gör även att Ert golv blir enklare att rengöra.

Dagis/Förskola

Vi på Grand Service har många års erfarenhet gälllande dagisstädning. Vi har städat olika kommunala, privata och kyrkliga dagisverksamheter under många år. Vi städar extra omsorgsfullt med milda produkter för barnens bästa.

Fönsterputs

Rena fönster ger oftast en ljus och trevlig arbetsmiljö! Vi på Grand Service har 25 års erfarenhet av fönsterputsning.

Storstädning

Vi på Grand Service har över 25 års erfarenhet utav skräddarsydda storsädningar! Dessa brukar normalt sett utföras mellan slutet på våren och slutet på sommaren, men vi har även kunder som gärna vill ha denna typ av städning under andra tillfällen på året också. Vi skräddarsyr storstädningen utifrån Era unika önskemål. Hur ofta en storstädning behövs göras beror självfallet på hur lokalen nyttjas samt vilka krav och önskemål ni som kund har, men vanligast är mellan 2-3 gånger per år.

Kontakta oss för en offert så skräddarsyr vi städningen till era önskemål.
 
Skriv i offerten hur många kvm lokalytan är på, vad för typ av lokal samt vilken typ av städning det gäller.

 

 

Intresserad? Skicka en förfrågan nedan

 

© 2020 by Grand Service All rights reserved.